Ήγγικεν η ώρα - Στο ίδιο τραπέζι Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ήγγικεν η ώρα - Στο ίδιο τραπέζι Αναστασιάδης και Ακιντζί

Πέρασαν εννέα μήνες από την τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών στο Κραν Μοντάνα, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας (16/4), θα επιχειρήσουν την επανέναρξη των συνομιλιών.

Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί συναντώνται στις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/4), στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, για το πολυαναμενόμενο δείπνο συμφωνήθηκε πως δεν θα υπάρχει εκ των προτέρων συμφωνημένη ατζέντα.

Περισσότερο η συνάντηση φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για απόψεις και παράπονα από τους δύο ηγέτες.

Σκοπός είναι να μπει ένα τέλος στο αδιέξοδο και να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.