ΕΛΛΑΔΑ: 16χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της

ΕΛΛΑΔΑ: 16χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της

Τον πατέρα της με μαχαίρι φέρεται να τραυμάτισε μια 16χρονη από τη Βέροια.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 το απόγευμα της Κυριακής (15/4), έπειτα από καυγά που είχαν πατέρας και κόρη για ασήμαντη αφορμή μέσα στο σπίτι τους.

Η ανήλικη κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στο σπίτι και όρμηξε στον 58χρονο πατέρα της, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στην κοιλιά.

Ο 58χρονος πατέρας εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και κατόπιν αποχώρησε, ενώ η 16χρονη κόρη του συνελήφθη.

Τα αίτια του επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται.

Σύμφωνα με το τοπικό site veriotis.gr, η 16χρονη οδηγήθηκε τα ξημερώματα με προφορική εντολή εισαγγελέα σε ψυχιατρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γειτονιά πάντως, κάνει λόγο για μια φιλήσυχη οικογένεια που δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE