Μέτρα στην Κύπρο από Βρετανικό στρατό – Με συγκεκριμένη αποστολή δυο μαχητικά

Μέτρα στην Κύπρο από Βρετανικό στρατό – Με συγκεκριμένη αποστολή δυο μαχητικά

Οι προειδοποιήσεις των Ρώσων περί κτυπήματός τους στην βάση Ακρωτηρίου αν και εφόσον χυθεί ρωσικό αίμα στη Συρία, λήφθηκαν σοβαρά υπόψιν από τους Βρετανούς.

Αν και από την αρχή οι δηλώσεις πρώην ανώτερου στρατιωτικού στελέχους της Ρωσίας φάνηκαν «τραβηγμένες», εντούτοις ο βρετανικός στρατός έλαβε μέτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, «Βρετανοί στρατιωτικοί επιτελείς ανησυχούσαν σε τέτοιο βαθμό για ανταπόδοση της Ρωσίας για τη Συρία, που κράτησαν δυο μαχητικά αεροσκάφη για να διαφυλάξουν την βάση της RAF (σημ. πολεμική αεροπορία) στην Κύπρο».

Και συνεχίζει ο συντάκτης του δημοσιεύματος, σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Καθώς τα Tornados της RAF πέταξαν για να εκτοξεύσουν πύραυλους, δυο μαχητικά τύπου Typhoon έμειναν πίσω, σε ετοιμότητα στον δίαυλο της βάσης Ακρωτηρίου. Στρατιωτικοί επιτελείς φοβήθηκαν ότι η Μόσχα θα μπορούσε να προχωρήσει αμέσως σε πράξη αντεκδίκησης και έτσι κράτησαν τα μαχητικά Typhoon σε υψηλή ετοιμότητα για να καταρρίψουν οποιουσδήποτε πυραύλους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE