Συνεργάτης της Αριστοτέλους κινδυνεύει να απολυθεί - VIDEO

Συνεργάτης της Αριστοτέλους κινδυνεύει να απολυθεί - VIDEO

Ο συγκεκριμένος συνεργάτης της Αριστοτέλους, όπως λέει και μια κυπριακή παροιμία "Τρώει τον η ράσιη του". 

Ο Καρνάκης είναι ο συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο οποίος αναλαμβάνει κάθε Δευτέρα να παρουσιάσει τα νέα του Σαββατοκύριακου μέσα από τα social media. 

Την Δευτέρα, 16 Απριλίου, ο Κώστας Καρνάκης ετοίμασε ένα αφιέρωμα με τον τίτλο "Η μετεξεταστέα της εβδομάδας" φτιάχνοντας ένα υπέροχο ρεπορτάζ με αποσπάσματα από την συνέντευξη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή "Τετ α τετ" του Τάσου Τρύφωνος όπου μιλησε για το λάθος που έκανε να μείνει μετεξεταστέα στα μαθηματικά και να μην πάρει απολυτήριο μαζί με τους συμμαθητές της. 

Το ρεπορτάζ "έντυσε" με ξεκαρδιστικά αποσπάσματα από τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και πετυχημένες ελληνικες σειρές.

Ο Καρνάκης προειδοποίησε πριν αρχίσει να παίζει το video και φρόντισε να διευκρινήσει ότι δεν θέλει να χάσει την δουλειά του. Όταν τελείωσε το αφιέρωμα στην "Μετεξεταστέα της εμδομάδος" φρόντισε να "δώσει" στην ψύχρα, όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του για το σχετικό ρεπορτάζ. 

Δείτε πώς αντέδρασε η Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=hRoNG4BdjuU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE