ΛΑΡΝΑΚΑ: Επέστρεψε σώα η 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επέστρεψε σώα η 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον εφηβικό ξενώνα όπου φιλοξενείται η 15χρονη επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήκαμε, η 15χρονη Μαρία Μιχαέλλα Κυπριανού, γύρω στις 13:20 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4) επέστρεψε στον εφηβικό ξενώνα στην Λάρνακα όπου φιλοξενείται.

Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Θυμίζουμε ότι, η ανήλικη δηλώθηκε ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από το απόγευμα της 14ης Απριλίου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht