ΛΑΡΝΑΚΑ: Επέστρεψε σώα η 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επέστρεψε σώα η 15χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον εφηβικό ξενώνα όπου φιλοξενείται η 15χρονη επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήκαμε, η 15χρονη Μαρία Μιχαέλλα Κυπριανού, γύρω στις 13:20 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4) επέστρεψε στον εφηβικό ξενώνα στην Λάρνακα όπου φιλοξενείται.

Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Θυμίζουμε ότι, η ανήλικη δηλώθηκε ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από το απόγευμα της 14ης Απριλίου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE