ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Μάζευε σύρματα ο θανών – Μυστήριο ο θάνατός του

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Μάζευε σύρματα ο θανών – Μυστήριο ο θάνατός του

Μυστήριο καλύπτει για την ώρα τον θάνατο του ηλικιωμένου προσώπου που βρέθηκε σε αυλή πολυκατοικίας στον Στρόβολο το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04).

Όπως μας αναφέρθηκε το εν λόγω άτομο, συνήθιζε να συλλέγει σύρματα από skip απόρριψης μπάζων της περιοχής (δίπλα υπήρχε οικοδομή). Προφανώς για να αξιοποιήσει τον χαλκό, πωλώντας τον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι, το οποίο οδήγησε και στο θάνατό του, περιπλέκει κάπως την εικόνα για την ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE