ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Μάζευε σύρματα ο θανών – Μυστήριο ο θάνατός του

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Μάζευε σύρματα ο θανών – Μυστήριο ο θάνατός του

Μυστήριο καλύπτει για την ώρα τον θάνατο του ηλικιωμένου προσώπου που βρέθηκε σε αυλή πολυκατοικίας στον Στρόβολο το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04).

Όπως μας αναφέρθηκε το εν λόγω άτομο, συνήθιζε να συλλέγει σύρματα από skip απόρριψης μπάζων της περιοχής (δίπλα υπήρχε οικοδομή). Προφανώς για να αξιοποιήσει τον χαλκό, πωλώντας τον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι, το οποίο οδήγησε και στο θάνατό του, περιπλέκει κάπως την εικόνα για την ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE