Δεν υπάρχει ο Νσούε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ διάλογος με παίκτη από Αγγλία για να έρθει… Κύπρο – PICS

Δεν υπάρχει ο Νσούε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ διάλογος με παίκτη από Αγγλία για να έρθει… Κύπρο – PICS

Το ότι ο Νσούε κουβαλάει μια τρέλα μαζί του το γνωρίζουμε.

Είναι από τους παίκτες που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Ο Ισπανός μπακ διαπρέπει μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό απολαμβάνει και με το παραπάνω τον ήλιο της Κύπρου, και το… διαφημίζει στα social.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στο Instagram ένας πρώην συμπαίκτης του στη  Μπέρμιγχαμ, ο Ντέιβιντ Κότεριλ τον τρόλαρε ότι ο καιρός είναι ο ίδιος με την Αγγλία και στη συνέχεια είπε στον Νσούε ότι θα έρθει μαζί του Κύπρο!

Δείτε τον διάλογο τους:

  • ‘Φίλε, ο καιρός μοιάζει με αυτόν στην Αγγλία’
  • ‘Ναι είναι ακριβώς ο ίδιος φίλε’
  • ‘Είμαι διαθέσιμος να έρθω ως βοηθός σου οπότε στείλε μήνυμα’

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.