N. Αναστασιάδης: Διαβούλευση με τους συνεργάτες του- ‘Χλιαρή’ η ανακοίνωση μετά το δείπνο

N. Αναστασιάδης: Διαβούλευση με τους συνεργάτες του- ‘Χλιαρή’ η ανακοίνωση μετά το δείπνο

‘Ανοικτή και ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων’, αναφέρει ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, μετά την ολοκλήρωση του δείπνου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Οι δύο ηγέτες, όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά το τετ-α-τετ, είχαν δείπνο με την Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως μετέδωσε σε έκτακτο δελτίο ο Alpha Κύπρου (16/4, 22:30), ο Νίκος Αναστασιάδης δεν θα προβεί άμεσα σε δημόσιες δηλώσεις, αφού πρώτα θα διαβουλευθεί με τους συνεργάτες του στο Προεδρικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έφθασε λίγο πριν τις 19:00. στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή της Λευκωσίας όπου βρίσκεται η οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, η οποία φιλοξένησε το δείπνο.

Το γεύμα έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά από απαίτηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE