«Φαρμάκι» για τον Κουδουνάρη: «Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

«Φαρμάκι» για τον Κουδουνάρη: «Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

Ποιος συνάδελφος του Κύπριου σχεδιαστή μόδας μίλησε τόσο σκληρά;

 Ο Νίκος Αποστολόπουλος πήγε καλεσμένος στο Ooh la la! και όπως πάντα μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Όταν η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον καταξιωμένο σχεδιαστή αν θα πήγαινε επιτροπή στο My Style Rocks, εκείνος βγήκε από τα ρούχα του!

«Ούτε δεμένος! Πήγαν εκεί διάφοροι που τους μαζέψατε…», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Στη συνέχεια το έκανε πιο συγκεκριμένο: «Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μου αρέσει και είναι φίλη μου. Ο Χάρης Χριστόπουλος κατά λάθος βρίσκεται σε αυτές τις καταστάσεις. Τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν τον ξέρω. Ό,τι έχει ατάλαντο η Κύπρος το εξαγάγει στην Ελλάδα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=i3artGI_dyQ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE