ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

Την Τρίτη (17/4) και την Τετάρτη (18/4) η διευθυντική και τεχνοκρατική ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας πιάνει δουλειά στη Συνεργατική.

Στο στόχαστρο των τεχνοκρατών θα μπουν τα κακώς και τα καλώς κείμενα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την οποία θα ζητήσει πληροφορίες ακόμα και για τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») η Ελληνική Τράπεζα, η οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών για τη Συνεργατική, θα μελετήσει και τις λεπτομέρειες των δανειακών συμβάσεων.

Οι εκπρόσωποί της θα μελετήσουν επίσης υποθέσεις για ξέπλυμα χρήματος, ενώ για το καλό κομμάτι του Συνεργατισμού ενδιαφέρεται και η Eurobank Κύπρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE