Καταδίκη της βομβιστικής ενέργειας σε βάρος του Κώστα Καπιτανή

Καταδίκη της βομβιστικής ενέργειας σε βάρος του Κώστα Καπιτανή

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (17/04) η ΚΟΠ, καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του Κώστα Καπιτανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΟΜΒΑ: Έξαλλος ο Κώστας Καπιτανής – Η πρώτη αντίδραση του μετά την έκρηξη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή και ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.