LIFESTYLE

Στα δυο η οικογένεια του Ψάλτη - Κάνουν και χωριστά μνημόσυνα

Στα δυο η οικογένεια του Ψάλτη - Κάνουν και χωριστά μνημόσυνα

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του ηθοποιού, η σύζυγός του δεν ήταν παρούσα γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς...

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η οικογένειά του εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο. Απόδειξη; Η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται σύμφωνα με όσα γράφει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην Espresso, να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top