ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε τραγική κατάσταση 42χρονη – Χωρίς λεφτά για φαΐ χάνει και την στέγη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε τραγική κατάσταση 42χρονη – Χωρίς λεφτά για φαΐ χάνει και την στέγη

Η κα. Ιωάννα από την Λευκωσία, βρίσκεται σε απόγνωση, αφού τον τελευταίο καιρό δεν έχει χρήματα για να πληρώσει ούτε για τα βασικά που χρειάζεται κάποιος για να ζήσει…

Η 42χρονη Ιωάννα Σταύρου, επικοινώνησε με το ThemaOnline σε μια προσπάθεια να βρει τουλάχιστον μια στέγη που θα μπορέσει να φιλοξενήσει την ίδια και το παιδί της.

Όπως ανάφερε στην ιστοσελίδα μας η κα. Ιωάννα τα τελευταία χρόνια περνά με το ποσό που προσφέρεται από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και ζούσε με τον γιο της σε ένα διαμέρισμα στην Αγλαντζιά που μόλις και κατάφερνε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά και ο διαχειριστής του διαμερίσματος, την ενημέρωσε ότι θα της κάνει έξωση, ενώ όπως υποστήριξε η κα. Ιωάννα, της έκοψε το ρεύμα και το νερό τις ημέρες του Πάσχα και η υπόθεση πλέον έχει πάρει την νομική οδό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 42χρονης, η ίδια κοιμάται δεξιά και αριστερά μέχρι να βρει λύση στο πρόβλημα, ενώ το παιδί της ζει με την μητέρα της.

Η κα. Ιωάννα, μέσω της ιστοσελίδας μας, ζητά να βρεθεί ένα φτηνό διαμέρισμα που να μπορεί να πληρώνει τα ενοίκια με το μικρό ποσό που παίρνει από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE