Κοινοπολιτειακοί: ‘Λύγισε’ η Διαμάντω των 6 μεταλλίων – Τα ΔΑΚΡΥΑ χαράς στο Αερ. Λάρνακας – ΒΙΝΤΕΟ
17.04.2018 - 14:00
Συγκινητικές στιγμές κατά την άφιξη της κυπριακής αποστολής στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Με 14 μετάλλια στις αποσκευές, τη μεγαλύτερη συγκομιδή από το 1978 που η Κύπρος μετέχει στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, επέστρεψε από το Gold Coast της Αυστραλίας η κυπριακή ομάδα που έλαβε μέρος στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.
Η Διαμάντω Ευριπίδου με τα πέντε ατομικά μετάλλια (τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο) στη Ρυθμική, συν το χρυσό στο ομαδικό ήταν το κεντρικό πρόσωπο και μίλησε στα ΜΜΕ μαζί με τις συναθλήτριες της Βικτώρια Σκιττίδη και Ελένη Έλληνα.
Μάλιστα λίγο πριν δεχθεί ερωτήσεις από τα ΜΜΕ η Διαμάντω λύγισε αντικρίζοντας τους συγγενείς και τους φίλους που την περίμεναν στην έξοδο. Τις συγκινητικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα του ThemaSports μαζί με τις δηλώσεις των αθλητριών.
Δείτε το βίντεο:
«Νιώθω περήφανη. Νιώθω χαρούμενη που είμαι πίσω επιτέλους κοντά στην οικογένειά μου. Αφιερώνω την νίκη στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και στην οικογένειά μου που με στήριξε. Τα μετάλλια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πάρα πολλών χρόνων, πάρα πολλών θυσιών, και ευτυχώς που πετύχαμε τον στόχο μας».
Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00. Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί. Δείτε βίντεο και εικόνες