Ευρωλίγκα: Τρόμος με το αεροπλάνο της Ζαλγκίρις στην πτήση για Ελλάδα – Τι έγινε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ευρωλίγκα: Τρόμος με το αεροπλάνο της Ζαλγκίρις στην πτήση για Ελλάδα – Τι έγινε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα και κατά την προσγείωσή του ο ένας τροχός του πήρε φωτιά! Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Ελλάδα για τα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με τον Ολυμπιακό αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα του και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν πυροσβεστικές δυνάμεις!

Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Ελλάδα την αποστολή της Ζάλγκιρις αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα κατά την προσγείωσή του στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) ο ένας του τροχός να πάρει φωτιά! Οι άνθρωποι του αεροδρομίου – έπειτα από επικοινωνία προφανώς με τον πιλότο – είχαν ήδη κινητοποιηθεί και δέκα οχήματα της πυροσβεστικής περίμεναν την προσγείωση του αεροπλάνου, ώστε να προλάβουν το οποιοδήποτε απρόοπτο.

Η αποστολή της Ζάλγκιρις και όσοι ήταν στο αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκαν με ασφάλεια και είναι καλά, ενώ οι Λιθουανοί έμαθαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αεροπλάνο, αφού ο όποιος κίνδυνος είχε περάσει και αφού είχαν πατήσει στο έδαφος.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE