Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος πρέπει να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα ότι η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος, σύμφωνα με τον Τούρκος Υπουργό ΕΕ Ομέρ Τσελίκ. 


Ο Ομέρ Τσελίκ σε μήνυμά του στο τουίτερ, ανέφερε πως “ο Έλληνας Πρωθυπουργός Τσίπρας είπε ότι ‘η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος’. Αυτό πρέπει να το ακούσει ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνάς του, να το εμπεδώσει και να το επαναλβάνει κάθε μέρα”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE