ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: Επανέρχεται η υπόθεση Έλενας - Βγάζουν τα ράσα άπιστου κληρικού

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: Επανέρχεται η υπόθεση Έλενας - Βγάζουν τα ράσα άπιστου κληρικού

Την καθαίρεση δύο κληρικών εξετάζει την Τετάρτη (18/4) η Ιερά Σύνοδος, ο ένας εξ' αυτών, πρόκειται για τον ιερέα που φέρεται να παρενοχλούσε την Έλενα Φραντζή.

Σύμφωνα με τον Βάσο Βασιλείου (‘Φιλελεύθερο’), η πρώτη περίπτωση αφορά στον ιερέα ο οποίος καταδικάστηκε από δύο δικαστήρια (Πρωτόδικο και Ανώτατο) για σεξουαλική παρενόχληση κατά της ανήλικης τότε (και νεκρής σήμερα) Έλενας Φραντζή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε ιερέα της μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου, ο οποίος φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση και έπεσε στην αντίληψη του μητροπολίτη Πάφου. 

Το θέμα της λήψης απόφασης θέτουν οι οικείοι, μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας και Πάφου Γεώργιος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.