Πότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου και που μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΕΚ

Πότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου και που μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΕΚ

Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ. Αυτό είναι το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 20:00 στο «Λευκόθεο».

Η πρωταθλήτρια Ανόρθωση που απέκλεισε εύκολα την Robo Markets ΑΕΛ και την Ολυμπιάδα Ν. θα διεκδικήσει το νταμπλ, ενώ θα βρεθεί για δεύτερη σερί φορά στον Τελικό.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ απέκλεισε στους «8» εύκολα τον Εθνικό Λατσιών ενώ μετά από σπουδαίους αγώνες απέκλεισε στους ημιτελικούς την εκπληκτική Αναγέννηση Δερύνειας.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE