ΕΛΛΑΔΑ: Απαντά ο Τανακόπουλος για τα Ίμια

ΕΛΛΑΔΑ: Απαντά ο Τανακόπουλος για τα Ίμια

Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις δίνει η ελληνική κυβέρνηση δια στόματος Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε ότι η Τουρκία μπορεί να απειλεί και να παραλογίζεται όσο θέλει.

Μετά τις τελευταίες προκλητικότατες δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι τα Ίμια είναι τουρκικά, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απάντησε λέγοντας: ‘Τετελεσμένα στο Αιγαίο υπάρχουν, τα σύνορα του Αιγαίου είναι αδιαμφισβήτητα και κατοχυρώνονται με βάση τις διεθνείς συνθήκες’, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr, που επικαλείται συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όσον αφορά το περιστατικό με τη φερόμενη απομάκρυνση σημαίας από ελληνική βραχονησίδας, ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο όπως τόνισε έχει τα μέσα για να ελέγχει αυτές τις καταστάσεις, γράφει το zougla.gr.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE