Τσελίκ: 'Υπουργός Πολέμου ο Καμένος'

Τσελίκ: 'Υπουργός Πολέμου ο Καμένος'

Ο Έλληνα Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος βλέπει το Υπουργείο του σαν Υπουργείο Πολέμου, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός ΕΕ Ομέρ Τσελίκ και καλεί την ΕΕ να καταδικάσει τις ‘προκλητικές του ενέργειες’ , όπως τις χαρακτηρίζει.

“Έχουμε δει τι προκλήσεις έχει κάνει μέσα σε ένα μήνα ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας τον οποίο αποκάλεσα πολιτικό κωμικό. Το Υπουργείο Άμυνας, ασφαλώς επειδή είναι ρατσιστής, το βλέπει σαν Υπουργείο Πολέμου. Κάνει προκλητικές δραστηριότητες. Εάν η ΕΕ θέλει να βλέπει με προοπτική αξιών πρέπει να καταδικάσει το άτομο που φέρει τον τίτλο του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας αλλά ασχολείται εξ' ολοκλήρου με προκλητικές ενέργειες”, ισχυρίστηκε ο Ομέρ Τσελίκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE