ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναστάτωση μετά από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία- Κακόγουστη φάρσα

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναστάτωση μετά από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία- Κακόγουστη φάρσα

Τηλεφώνημα που έγινε στα γραφεία της «Σημερινής» έκανε λόγο για επικείμενη αεροπειρατεία στο Διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας και έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο περιστατικό σε πτήση από Λάρνακα προς Αθήνα – Καρδιακό επεισόδιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία ήταν γύρω στις 15:30 (Τετάρτη 18/4) όταν άγνωστος άντρας, επικοινώνησε με τα γραφεία της εφημερίδας και δήλωσε πως στα επόμενα λεπτά θα σημειωθεί αεροπειρατεία.

Όπως είναι λογικό η πιο πάνω πληροφορία , έθεσε σε εγρήγορση την ασφάλεια του αεροδρομίου, λήφθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αποδείχτηκε όμως πως τελικά ήταν μια κακόγουστη φάρσα.

Η παρουσία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο συνεχίζει να είναι αυξημένη, όπως γίνεται τους τελευταίους μήνες και δεν παρουσιάστηκε οπουδήποτε πρόβλημα, παρά μόνο αναστάτωση μετά το «χτύπημα» του φαρσέρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE