Δυσαρεστημένος ο Κύκκου Νικήφορος για την διαρροή πρακτικών

Δυσαρεστημένος ο Κύκκου Νικήφορος για την διαρροή πρακτικών

Διερεύνηση και απόδοση ευθυνών για τη διαρροή πρακτικών ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο ο Κύκκου Νικηφόρος.

Ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος σε υπόμνημα που κατέθεσε στη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, ζητά από το σώμα τη διερεύνηση του προκύψαντος μεγίστου, όπως το χαρακτηρίζει θέματος των διαρροών και της στρεβλώσεως των πρακτικών της Συνόδου για την ανάρμοστη ή όχι συμπεριφορά του εφημερίου Στυλιανού Σάββα και εισηγείται την απόδοση ευθυνών, προκειμένου τα μέλη της Συνόδου να λειτουργούν ελεύθερα και υπεύθυνα.
 
Μεταξύ άλλων, ο Κύκκου Νικηφόρος αναφέρει ότι αισθάνεται ότι θίγεται από τη διαστροφή των θέσεων του στο συγκεκριμένο θέμα σε σχετικά δημοσιεύματα και γνωστοποιεί στη Σύνοδο ότι θα κινηθεί νομικά για αποκατάσταση του κύρους και του ρόλου του ως ιεράρχη.

Ο Μητροπολίτης Κύκκου στο υπόμνημά του προς την Ιερά Σύνοδο διευκρινίζει ότι ζητά διερεύνηση και απόδοση ευθυνών για να μη επαναληφθούν παρόμοιες θλιβερές «και, τολμώ να πω ευθαρσώς, μη αδελφικές καταστάσεις εις το μέλλον».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE