Έκανε το 3-0 και… σήκωσε την κούπα η ΑΕΛ!

Έκανε το 3-0 και… σήκωσε την κούπα η ΑΕΛ!

Η ομάδα μπάσκετ ης ΑΕΛ πανηγυρίζει αφού κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια…

Το συγκρότημα του Πέτρου Αντωνίου νίκησαν την Ομόνοια 83-64 έκαναν το 3-0 στην σειρά των αγώνων και κατέκτησαν την βαρύτιμη κούπα του πρωταθλήματος μπάσκετ β΄κατηγορίας.

 Η ομάδα της Λεμεσού μπήκε από νωρίς και με αποφασιστικά στο παιχνίδι και ξεπέρασε και την τιμωρία έδρας φτάνοντας πανηγυρικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του Κυπριακού μπάσκετ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE