ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός 47χρονης πεζής μετά από τροχαίο

ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός 47χρονης πεζής μετά από τροχαίο

O τραυματισμός γυναίκας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε την Τετάρτη (18/4) στην Γεροσκήπου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα ηλικίας 47 ετών στην προσπάθεια της να διασταυρώσει τη  κεντρική λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου από μη ελεγχόμενη διάβαση πεζών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται  παρασύρθηκε από όχημα που οδηγείτο από 19χρονου και κατευθύνονταν στο κέντρο της Γεροσκήπου.

Η 47χρονη διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή έφερε κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE