ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 22χρονος- Έκλεψε αυτοκίνητο γυναίκας

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 22χρονος- Έκλεψε αυτοκίνητο γυναίκας

Κλοπή οχήματος καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του την Τετάρτη 18/4 στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστοι απέσπασαν το όχημα της το οποίο είχε σταθμεύσει σε ανοικτό χώρο στην Γεροσκήπου.

Λίγο αργότερα, μέλη της Τροχαίας Πάφου στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της παρανομίας, εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από 22χρονο Ε/κ που έχει απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία. 

Στον 22χρονο οδηγό του κλοπιμαίου οχήματος έγινε σήμα από τα μέλη της Τροχαίας να σταματήσει χωρίς ωστόσο να το πράξει αυτός. 

Ο 22χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει ενώ εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

Η αξία του οχήματος , σύμφωνα με την παραπονούμενη ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE