ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα ιδιώτη φύλακα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν βόμβα σε όχημα ιδιώτη φύλακα

Στο πόδι η Παλλουριώτισσα μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/04) σε όχημα που ανήκει σε 42χρονο ιδιώτη φύλακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, σημειώθηκε έκρηξη σε όχημα πολυτέλειας το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας και ανήκει σε 42χρονο ιδιώτη φύλακα.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για επιτόπιες εξετάσεις ενώ κλήθηκε και πυροτεχνουργός.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως στο όχημα τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος.

Λόγω της έκρηξης το όχημα υπέστη αρκετές υλικές ζημιές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε τρεις αλουμινένιες πόρτες της πολυτοκίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE