ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική διασωληνωμένος μοτοσικλετιστής- Δυστυχώς δεν έφερε κράνος

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται 50χρονος ο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στις 15:00 της Πέμπτης 19/4 όταν ο 50χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του δίκυκλού του παρά τον κυκλικό κόμβου του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στην άσφαλτο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως ενημερωθήκαμε από την Αστυνομία ο 50χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE