ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε δρόμος μετά από τροχαίο- «Για προληπτικούς λόγους»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε δρόμος μετά από τροχαίο- «Για προληπτικούς λόγους»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19/4 έξω από τον Αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όχημα παρέσυρε πεζό με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Για διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου η Αστυνομία είχε αποκόψει προσωρινά το δρόμο από τη συμβολή των φώτων τροχαίας με αποτέλεσμα, πολλοί οδηγοί να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί ενώ στο σημείο παρατηρήθηκε και αυξημένη τροχαία κίνηση.

Όπως πληροφορούμαστε γύρω στις 17:40 ο δρόμος έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία και μέλη της Αστυνομίας βοηθούν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE