Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο Ιδιάκεθ…

Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο Ιδιάκεθ…

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά τον ΑΠΟΕΛ αυτή την φορά όμως για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρνακας στο παιχνίδι κυπέλλου με τους «γαλαζοκίτρινους» παρουσιάστηκε διαβασμένη, παθιασμένη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κάτι το οποίο πήρε και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό.

Η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της Πάφου με 4-0 στον άλλο ημιτελικό άνοιξε πλέον διάπλατα τον δρόμο στην 4η ομάδα του πρωταθλήματος να πάει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα (Γιουρόπα Λιγκ) και όπως έχουν τα βαθμολογικά δεδομένα αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει «καπαρωμένη» την έξοδο της στην Ευρώπη ότι κι αν γινεί.

Η λογική πάντως για τον Κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ λέει ότι ο Βάσκος τεχνικός της Λαρνακιώτικης ομάδας όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη αναμένεται ότι θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Πάντως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε σε πόσες αλλαγές θα προχωρήσει ο τεχνικός της ΑΕΚ και ποιους ποδοσοφαιριστές θα προφυλάξει. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόουτς των «κιτρινοπρασίνων» το ίδιο έπραξε και με την Ανόρθωση αφού έδωσε ανάσες σε σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας.

Αν κρίνουμε πάντως από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού για τα ημιτελικά, φάνηκε ότι η διαχείριση υλικού που έκανε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο παιχνίδι πρωταθλήματος έδωσε άλλο αέρα και φρεσκάδα στην ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE