ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Τροόδους λόγω τροχαίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Τροόδους λόγω τροχαίου

Το τροχαίο στο οποίο έγινε στο ύψος της αερογέφυρας Ανθούπολης ένα αυτοκίνητο προκάλεσε το κόψιμο και των δύο λωρίδων που οδηγούν προς Τρόοδος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκηκε στο ατύχημα είναι καλά στην υγεία του.

Όμως, λόγω του ατυχήματος έκλεισαν και οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας με πολλούς οδηγούς να ενημερώνουν το ThemaOnline ότι το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι πολύ επικίνδυνο, αφού είναι σε τυφλό σημείο.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE