ΦΟΝΙΚΟ-ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή- 'Δεν προλάβαιναν...'

ΦΟΝΙΚΟ-ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή-  'Δεν προλάβαιναν...'

Τα πολλαπλά τραύματα που πέτυχαν οι δράστες ή ο δράστης, δεν άφησαν περιθώρια στο άτυχος ζεύγος να αντιδράσει.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Το μένος το οποίο ο δράστης ή οι δράστες σκότωσαν το ζεύγος τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/4), καταδεικνύεται από τον αριθμό των τραυμάτων που εντοπίστηκαν κατά την πολύωρη νεκροτομή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 60χρονος φέρει 25 με 30 μαχαιριές από τον λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ στο σώμα της 59χρονης εντοπίστηκαν 10 τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα, με το θάνατο τους να προέρχεται από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων, από τέμνον και νήσσον όργανο.

Ακόμη, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας αρμόδια πηγή, λόγω των τραυμάτων, το άτυχο ζεύγος δεν φαίνεται να είχε χρόνο να αντιδράσει, ή να καλέσει οποιαδήποτε βοήθεια.

Σε μια άλλη εξέλιξη, όπως μετέδωσε, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Capital, την Πέμπτη (19/4), μέχρι τα μεσάνυκτα αναμένεται να ολοκληρωθεί η λήψη καταθέσεων, με τις Αρχές να διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE