Έρχονται δολάρια κι απ’ αλλού στο τριφύλλι!

Έρχονται δολάρια κι απ’ αλλού στο τριφύλλι!

Στην ψεσινή συγκέντρωση στο οίκημα της Θύρα 9, έγινε αναφορά σε προχωρημένες επαφές με Αμερικανική εταιρία, για τη διαχείριση των εισιτηρίων.  

Άλλες λεπτομέρειες για τη ψεσινή συγκέντρωση (ΕΔΩ)

Αυτή η πρόταση έγινε πριν δυο μήνες, αν οριστικοποιηθεί το deal το όφελος της Ομόνοιας θα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ. Απ ότι φαίνεται, η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με τον Σταύρο Παπασταύρου, αλλά είχε… πάει στα γραφεία της Ομόνοιας πριν εμφανιστεί ο Κυπριο-Αμερικανός επενδυτής. 

Συγκεκριμένα η πρόταση αφορά την προαγορά 2 χιλιάδων εισιτηρίων, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για τα επόμενα 4 χρόνια. Επίσης η συμφωνία θα περιλαμβάνει και εκμετάλλευση των προϊόντων της μπουτίκ.

Η Αμερικανική εταιρία αν και εφόσον υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια θα κάνει έμβασμα στον λογαριασμό της Ομόνοιας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα τέλη του Απρίλη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE