Έρχονται δολάρια κι απ’ αλλού στο τριφύλλι!

Έρχονται δολάρια κι απ’ αλλού στο τριφύλλι!

Στην ψεσινή συγκέντρωση στο οίκημα της Θύρα 9, έγινε αναφορά σε προχωρημένες επαφές με Αμερικανική εταιρία, για τη διαχείριση των εισιτηρίων.  

Άλλες λεπτομέρειες για τη ψεσινή συγκέντρωση (ΕΔΩ)

Αυτή η πρόταση έγινε πριν δυο μήνες, αν οριστικοποιηθεί το deal το όφελος της Ομόνοιας θα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ. Απ ότι φαίνεται, η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με τον Σταύρο Παπασταύρου, αλλά είχε… πάει στα γραφεία της Ομόνοιας πριν εμφανιστεί ο Κυπριο-Αμερικανός επενδυτής. 

Συγκεκριμένα η πρόταση αφορά την προαγορά 2 χιλιάδων εισιτηρίων, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για τα επόμενα 4 χρόνια. Επίσης η συμφωνία θα περιλαμβάνει και εκμετάλλευση των προϊόντων της μπουτίκ.

Η Αμερικανική εταιρία αν και εφόσον υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια θα κάνει έμβασμα στον λογαριασμό της Ομόνοιας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα τέλη του Απρίλη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.