Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το θαύμα του – Εκτόξευσε τη περιουσία του μέσα σε λίγους μήνες

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το θαύμα του – Εκτόξευσε τη περιουσία του μέσα σε λίγους μήνες

Στη νέα λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους Ρώσους περιλαμβάνεται και ο επιχειρηματίας Ιβαν Σαββίδης, με περιουσία ύψους 1,9 δισ. δολαρίων. Ο Ιβάν Σαββίδης, έναν χρόνο πριν δεν βρισκόταν καν στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους Ρώσους αλλά φέτος εκτοξεύθηκε στην 53η θέση, σύμφωνα με τους Moscow Times.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πούλησε στα μέσα Μαρτίου στον ιαπωνικό Όμιλο Japan Tobacco τον Όμιλο Donskoy Tabak στον οποίο ανήκει και η ΣΕΚΑΠ, έναντι 1,6 δισ. δολαρίων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αναλυτικό ρεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE