ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

Στην σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 29 ετών προχώρησε την Πέμπτη (19/4) το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας με λεία χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια κατοικίας ηλικίας 50 ετών στις 18 του Απρίλη ότι δύο γυναίκες εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν χρυσαφικά.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε ο γαμπρός της 50χρονης , ο οποίος καταδίωξε τη μία εκ των δύο και κατάφερε να της αποσπάσει μέρος της περιουσίας που κλάπηκε. Ωστόσο οι δύο γυναίκες κατάφεραν να διαφύγουν.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφικά, που δεν εντοπίστηκαν, συνολικής αξίας 1.468 ευρώ.

Η σύλληψη της μίας εκ των δύο γυναικών έγινε την Πέμπτη στις 19:15 βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ανακρινόμενη ομολόγησε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Για την δεύτερη γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE