Η Αριστοτέλους 'καταστρέφει' τις έρευνες του συνεργάτη της - VIDEO

Η Αριστοτέλους 'καταστρέφει' τις έρευνες του συνεργάτη της - VIDEO

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους όχι μόνο κατάστρεψε τις έρευνες του συνεργάτη της, αλλά το απολαμβάνει κιόλας. 

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου κάθισε να φάει λίγο χοιρομέρι. 

Δυστυχώς ο τόπος που επέλεξε να φάει το παραδοσιακό μεζεδάκι ήταν πάνω από τις έρευνες του συνεργάτη της, Χάρη Παπαθεοχάρους. 

Όταν διαπίστωσε ότι το νόστιμο της χοιρομέρι έπεσε πάνω στις έρευνες του Χάρη άρχισε να τις διαβάζει και να γελά, μιας και οι έρευνες του Χάρη έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού καταπιάνονται με "γαργαλιστικά" θέματα.

Διαβάστε επίσης: Έκκληση για την μικρή Μαρία - Βοηθήστε την να περπατήσει - VIDEO

"Έπεσε μου μια φέτα χοιρομέρι πάνω στις σημειώσεις του Χάρη. Σε ποιες σημειώσεις; Περίμενε την με την πετσέτα... Πάρε μαζί σου" σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" και οι συνεργάτες της ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. 

Δείτε το σχετικό instastory που ανέβασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE