Η Τούρζα και η κουμπάρα της ανυπομονούν για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών - VIDEO

Η Τούρζα και η κουμπάρα της ανυπομονούν για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών  - VIDEO

Οι κουμπάρες πάνε βόλτα με τα κορίτσια και μετρούν αντίστροφα για την μέρα της βάφτισης.

Οι ονειροπαγίδες, που αποτελούν το θέμα της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών του ζεύγους Ρούσσου και Τούρζα είναι έτοιμες εδώ και πολλές βδομάδες.

Αν κρίνουμε από την συνέπεια της συζύγου του Γιώργου Ρούσσου, όλα είναι έτοιμα και γι αυτό μετρά αντίστροφα για τις 6 Μαϊου που η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και ο Τάσος Θεοδώρου θα δώσουν στις Ζωή και Ραφαέλα τα ονόματά τους.

Η Νατάσα Τούρζα, μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με την καλή της φίλη και νονά Μικαέλλα Χατζηεφραίμ με την λεζάντα "Μετράμε αντίστροφα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE