Η Τούρζα και η κουμπάρα της ανυπομονούν για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών - VIDEO

Η Τούρζα και η κουμπάρα της ανυπομονούν για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών  - VIDEO

Οι κουμπάρες πάνε βόλτα με τα κορίτσια και μετρούν αντίστροφα για την μέρα της βάφτισης.

Οι ονειροπαγίδες, που αποτελούν το θέμα της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών του ζεύγους Ρούσσου και Τούρζα είναι έτοιμες εδώ και πολλές βδομάδες.

Αν κρίνουμε από την συνέπεια της συζύγου του Γιώργου Ρούσσου, όλα είναι έτοιμα και γι αυτό μετρά αντίστροφα για τις 6 Μαϊου που η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και ο Τάσος Θεοδώρου θα δώσουν στις Ζωή και Ραφαέλα τα ονόματά τους.

Η Νατάσα Τούρζα, μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με την καλή της φίλη και νονά Μικαέλλα Χατζηεφραίμ με την λεζάντα "Μετράμε αντίστροφα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE