ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μυστικοπάθεια και χωρίς δηλώσεις

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μυστικοπάθεια και χωρίς δηλώσεις

Σε εξέλιξη οι επαφές Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα στην παρουσία του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έφθασε στις 12.15 το μεσημέρι στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Οι επαφές του κ. Τσαβούσογλου άρχισαν στις 13.45 με κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί στο «προεδρικό», στην συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα εργασίες με διευρυμένες αντιπροσωπείες και στις 15.00 στο «προεδρικό» προσήλθαν οι πολιτικοί αρχηγοί των έξι «κοινοβουλευτικών» κομμάτων. Η σύσκεψη της τ/κ πολιτικής ηγεσίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ γύρω στις 15.30 οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα γίνει η αναμενόμενη διάσκεψη Τύπου. Ωστόσο, Τ/κ δημοσιογράφοι παραμένουν στο χώρο του «προεδρικού».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα επαφών του Τούρκου ΥΠΕΞ στα κατεχόμενα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ είναι γνωστό πως θα αναχωρήσει για την Τουρκία το , χωρίς να έχει δοθεί επισήμως η ώρα αναχώρησης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

Φλέγεται για 18η μέρα η Μέση Ανατολή. «Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE