ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μυστικοπάθεια και χωρίς δηλώσεις

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μυστικοπάθεια και χωρίς δηλώσεις

Σε εξέλιξη οι επαφές Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα στην παρουσία του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έφθασε στις 12.15 το μεσημέρι στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Οι επαφές του κ. Τσαβούσογλου άρχισαν στις 13.45 με κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί στο «προεδρικό», στην συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα εργασίες με διευρυμένες αντιπροσωπείες και στις 15.00 στο «προεδρικό» προσήλθαν οι πολιτικοί αρχηγοί των έξι «κοινοβουλευτικών» κομμάτων. Η σύσκεψη της τ/κ πολιτικής ηγεσίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ γύρω στις 15.30 οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα γίνει η αναμενόμενη διάσκεψη Τύπου. Ωστόσο, Τ/κ δημοσιογράφοι παραμένουν στο χώρο του «προεδρικού».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα επαφών του Τούρκου ΥΠΕΞ στα κατεχόμενα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ είναι γνωστό πως θα αναχωρήσει για την Τουρκία το , χωρίς να έχει δοθεί επισήμως η ώρα αναχώρησης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE