ΚΥΠΡΟΣ: Εκπαίδευση σκύλων σε όλες τις περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Εκπαίδευση σκύλων σε όλες τις περιοχές

Σε πιλοτική βάση θα επιτρέπεται από 15 Ιουλίου η εκπαίδευση σκύλων σε όλες τις περιοχές.

Από τις 15 Ιουλίου θα επιτρέπεται η εκπαίδευση σκύλων σε όλες τις επιτρεπόμενες και απαγορευμένες περιοχές κυνηγίου σε πιλοτική βάση, όπως συμφώνησαν σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Κυνηγίου, βρέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου παρέθεσε και συζήτησε με τον Υπουργό προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, ανταλλάζοντας απόψεις για ευρύτερα θέματα θήρευσης και αναπαραγωγής με στόχο την καλύτερη ρύθμισή τους, όπως αναφέρει ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ.

Ειδικότερα, αναφορικά με τη συνεχή άσκηση των κυνηγετικών σκύλων σε όλες τις περιοχές, απαγορευμένες και μη, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ο Υπουργός Εσωτερικών μετά από διεξοδική συζήτηση και επιμετρώντας τις επιδράσεις στο θήραμα, που δεν αναμένεται να είναι σοβαρές, συμφώνησε όπως, από τις 15 Ιουλίου επιτρέπεται η εκπαίδευση σκύλων σε όλες τις επιτρεπόμενες και απαγορευμένες περιοχές κυνηγίου σε πιλοτική βάση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE