Αμετακίνητος ο Κούμας

Αμετακίνητος ο Κούμας

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, περί κατάργησης του μέτρου της ταυτοποίησης, ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος.

Σε όσους έχουν μιλήσει μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, αναφέρει πως παραμένει κάθετος, και στη δήλωση που έχει κάνει προ ημερών, πως σε καμία περίπτωση δεν θα καταργηθεί τώρα το μέτρο της ταυτοποίησης, αλλά με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE