Ανεβαίνει στην Α’ Κατηγορία πανηγυρικά – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανεβαίνει στην Α’ Κατηγορία πανηγυρικά – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων αγώνων που έγιναν σήμερα (20/4) έγινε γνωστή η πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και ποιος υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα η ομάδα του Αντρέ Πάους και εξαργύρωσε έτσι τις καλές της εμφανίσεις που έκανε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζεται η Ξυλότυμπου η οποία έχασε με 1-2 από την Αναγέννηση και αποχαιρέτησε την Β’ Κατηγορία.

Τα τελικά αποτελέσματα:

Ομόνοια Αρ. – Ένωση 0-2

(43΄ πεν. Παύλου, 89΄ Κολοκούδιας)

Ξυλοτύμπου – Αναγέννηση 1-2

(77΄ Ταύρου / 17΄ Ευσταθίου, 36΄ Γουέσλεμ)

Διγενής Ορ. – Οθέλλος 2-0

(44΄ Κουτούνας, 90′ Κατσιατής)

ΑΣΙΛ – ΘΟΪ Λ. 0-2

(90′ Θεοφάνους, 90′ Ατόρνο)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE