ΕΛΛΑΔΑ: Έπεσε από 60 μέτρα για μια selfie- Σοβαρά στο νοσοκομείο ο 16χρονος

ΕΛΛΑΔΑ: Έπεσε από 60 μέτρα για μια selfie- Σοβαρά στο νοσοκομείο ο 16χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στην Ελλάδα, ένας 16χρονος, ο οποίος έπεσε από ύψος 60μέρτων στην προσπάθεια του να βγάλει μια φωτογραφία selfie, την Παρασκευή (20/4)

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας ‘Πρώτο Θέμα’, ο άτυχος 16χρονος γύρω στη 1 το μεσημέρι βρισκόταν στο Άλσος ‘Ανδρέα Παπανδρέου’ , όταν ανέβηκε σε βράχο για να βγάλει μια φωτογραφία και έπεσε στο κενό από ύψος 60 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει το συμβάν, ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία που ο 16χρονος έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα την πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE