ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο - Σπίτι-πρατήριο ναρκωτικών και κλοπιμαίων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο - Σπίτι-πρατήριο ναρκωτικών και κλοπιμαίων

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 45 και 19 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας την Παρασκευή (20/4), στην επαρχία Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 343 γραμμαρίων στην οικία όπου διαμένουν.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:50 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ύποπτοι, μετά από πληροφορία ότι ο 19χρονος, ασχολείται με την εμπορία ναρκωτικών. 

Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία του 45χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός της οικίας ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 25 γραμμαρίων, ενώ σε βεράντα της οικίας εντόπισαν 63 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 318 γραμμαρίων και ένα τσαντάκι στο οποίο βρίσκονταν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Στο πεζοδρόμιο μπροστά από την οικία, καθώς και στην πίσω αυλή της οικίας, εντοπίστηκαν δύο μοτοσικλέτες που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι δύο μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί και καταγγελθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίες στις 17 Νοεμβρίου, 2017 και στις 29 Μαρτίου, 2018.

Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Γύρω στις 23:10 το βράδυ ο 45χρονος επανασυνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, ενώ γύρω στις 23:35, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη ο 19χρονος.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και υπόθεση κλοπής.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE