ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Χτυπούσαν με ξύλα ο ένας τον άλλον και συνελήφθησαν

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Χτυπούσαν με ξύλα ο ένας τον άλλον και συνελήφθησαν

Δύο πρόσωπα ηλικίας 34 και 25 χρόνων, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα, λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής (20/4). 

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Πάφου, καθώς μετά από πληροφορία για συμπλοκή, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τους δύο υπόπτους σε δρόμο στην Πόλη Χρυσοχούς να επιτίθενται ο ένας στον άλλο με ξύλο που κρατούσε ο καθένας τους και να φωνάζουν προκαλώντας ανησυχία.

Οι 34χρονος και 25χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE