ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε με τη μπύρα στο χέρι και κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον πυροβόλησαν

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε με τη μπύρα στο χέρι και κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον πυροβόλησαν

Μπροστά σε μια καταγγελία η οποία και εξετάζεται βρέθηκαν λίγο πριν τις 20:00 του Σαββάτου 21/4 τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αλλοδαπός, άντρας που φαίνεται να ήταν σε κατάσταση μέθης (χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι μετέβη για να καταγγείλει το περιστατικό, έχοντας στο χέρι μια μπύρα) ανέφερε στους Αστυνομικούς πως κάποιος τον πυροβόλησε στο πόδι.

Η συνεννόηση μαζί του δεν ήταν εύκολη, καθώς δεν γνώριζε ούτε που βρισκόταν, ούτε τι συνέβη, έφερε όμως τραύμα και αίματα στο πόδι.

Το περιστατικό εξετάζεται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE