Δύο νεκροί και 12 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στην περιοχή της Μόσχας

Δύο νεκροί και 12 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στην περιοχή της Μόσχας

Δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, σκοτώθηκαν και άλλοι 12  τραυματίστηκαν από τη σφοδρή θύελλα που έπληξε το Σάββατο 21/4 την περιοχή της Μόσχας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.  


 
Από τους ανέμους, που έπνεαν με ταχύτητα μέχρι και 90 χιλιομέτρα την ώρα,  ξεριζώθηκαν εκατοντάδες δέντρα στη Μόσχα.  
 
"Οι τραυματίες από τη θύελλα ανέρχονται στους 12. Και οι γιατροί δεν μπόρεσαν  να σώσουν ένα κοριτσάκι που νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση", ανέφερε μέσω του Twitterο Σομπιάνιν, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους γονείς του  παιδιού. 
 
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο  Μιτίσι, στην περιφέρεια της Μόσχας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.  
 
Στα αεροδρόμια της ρωσικής πρωτεύουσας σημειώνονται πολύωρες καθυστερήσεις στις  πτήσεις λόγω των ανέμων, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.  
 
Το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ανέφερε ότι αναμένεται έντονη  βροχόπτωση και χιόνια, που θα συνοδεύονται από ισχυρές ριπές, κατά τη διάρκεια  της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE