ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Ευρωπαϊκός αποκλεισμός των «τριφυλλοφόρων» λόγω χρεών!

Επίσημο: Ευρωπαϊκός αποκλεισμός των «τριφυλλοφόρων» λόγω χρεών!

Το φιρμάνι της μεγαλύτερης μαύρης κηλίδας που αφήνει η διοίκηση Αλαφούζου στη χρυσή ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού έφτασε και επίσημα. Το SDNA αποκαλύπτει.

Άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην υπό κατάρρευση ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτήν τη φορά τα κακά νέα έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την UEFA.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA η ΠΑΕ ειδοποιήθηκε ότι η απόφαση του δικαστικού τμήματος του σώματος οικονομικού ελέγχου των συλλόγων είναι αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την πρώτη φορά που θα δικαιούται να μετάσχει σε αυτές έως τη σεζόν 2020 – 2021 και πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ποινή είναι οριστική και οφείλεται στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν διακανόνισε το σύνολο των οφειλών που είχε προς ποδοσφαιριστές εργαζόμενους και άλλους συλλόγους.

Αν ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να εξασφαλίσει φέτος ένα από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια, τότε η ποινή θα έσβηνε και από την σεζόν 2019 – 20 θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη.

Όμως, από τη στιγμή που δεν θα βγει φέτος στην Ευρώπη μετά και την αφαίρεση βαθμών για την υπόθεση Βέμερ, το πρόβλημα μεταφέρεται στην επόμενη σεζόν, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει για το μπάτζετ της ομάδας και τους υποψήφιους νέους ιδιοκτήτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top