«Κτυπάνε καμπανάκια» στους «φυγάδες» για να μείνει ο Απόλλωνας μακριά από τον κίνδυνο

«Κτυπάνε καμπανάκια» στους «φυγάδες» για να μείνει ο Απόλλωνας μακριά από τον κίνδυνο

Μέσω της ιστοσελίδας του ο Απόλλωνας τονίζει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι της ομάδας μας, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της με τον Απόλλωνα να βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων του. Στις τελευταίες αγωνιστικές οι οποίες έχουν απομείνει, σας καλούμε όπως επιδείξετε την πρέπουσα συμπεριφορά, έτσι ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο ότι με κόπους και θυσίες πέτυχαν μέχρι στιγμής εντός αγωνιστικού χώρου οι ποδοσφαιριστές μας.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος έχει παραπεμφθεί στη Δικαστική Επιτροπή για ρατσιστική συμπεριφορά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ. Σε περίπτωση νέας παραπομπής για τον ίδιο ακριβώς λόγο, θα επιβληθεί στην ομάδα μας τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, ενώ σε περίπτωση τρίτης παραπομπής για ρατσιστική συμπεριφορά θα της αφαιρεθούν τρεις (3) βαθμοί!

Καταρχάς αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι ανεπίτρεπτη και ως διοίκηση την καταδικάζουμε. Είναι προσβλητικό και ταυτόχρονα εγκληματικό εν έτει 2018 να υπάρχουν τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές. Οφείλουμε από τον αποψινό (22/4) αλλά και στους επόμενους αγώνες να προσέχουμε ο καθένας μας και τον διπλανό του για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παγίδα.

Αποτρέψτε τον διπλανό σας στο να γίνει η αφορμή και να χαθεί οποιοσδήποτε κερδισμένος βαθμός στον αγωνιστικό χώρο. Σεβαστείτε τον κόπο και ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι παλεύουν για να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.