ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Το πραξικόπημα τελικά αποδείχθηκε Drone

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Το πραξικόπημα τελικά αποδείχθηκε Drone

Ένα μικρό, μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο-παιχνίδι προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη φρουρά των ανακτόρων του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία.

Οι σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας το κατέρριψαν στη συνοικία Χοζάμα του Ριάντ, όπου βρίσκονται τα ανάκτορα, ανέφεραν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε και το σαουδαραβικό πρακτορείο SPA αφού αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που έδειχναν σφοδρά πυρά στη συνοικία αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας δεν βρισκόταν στο παλάτι του στο Ριάντ, όταν οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας κατέρριψαν ένα μικρό, μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πετούσε στην περιοχή όπως ανέφερε ένας αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

«Ο βασιλιάς βρισκόταν στο κτήμα του στην Ντιρίγια», μια άλλη περιοχή της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE