Διάσημη ηθοποιό από το Σίγμα 'κλέβει' ο Alpha Κύπρου

Διάσημη ηθοποιό από το Σίγμα 'κλέβει' ο Alpha Κύπρου

Ενίσχυση στις ζώνες πριν το δελτίο ειδήσεων του θέλει να κάνει το Alpha Κύπρου. Έτσι «κλέβει» από το Σίγμα την Χριστίνα Παυλίδου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Tv Capuccino η αχίλλειος πτέρνα τους καναλιού παραμένουν οι ώρες 18:30 - 20:15 καθώς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό.

Για να καταφέρει να αναπληρώσει αυτό το κενό το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή μιας κυπριακής δραματικής σειράς.

Σύμφωνα με την στήλη του περιοδικού ο Γιώργος Τσιάκας είναι ο εκλεκτός του καναλιού για την δημιουργία αυτής της σειράς που θα επιστρέψει μετά από πενταετή απουσία στην κυπριακή τηλεόραση.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο κλειδώνει και η Χριστίνα Παυλίδου την οποία ο Alpha κλέβει από το Σίγμα.

Η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα πριν το δελτίο ειδήσεων ενώ το κανάλι πιθανότατα να καλύψει το κενό των δύο ημερών με τη «Μουρμούρα».

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή για την δημιουργία δραματικής σειράς έγινε πριν την αγορά του καναλιού από την οικογένεια Παπαέλληνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.